Direct gewrichtspijn bestrijden? » Bestrijd gewrichtspijn zonder Medicatie
363
page-template-default,page,page-id-363,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Gewrichtspijn bestrijden
gewrichtspijn-bestrijden-met-tens-apparaat

Gewrichtspijn bestrijden

Heeft u veel last van gewrichtspijn? U kunt met een TENS apparaat uw gewrichtspijn bestrijden. Er zijn verschillende gewrichtspijnen met verschillende oorzaken. Wij helpen u hier in het kort te begrijpen wat een TENS-apparaat voor u kan betekenen om het verlichten van gewrichtspijn te realiseren.

Verschillende typen gewrichtspijn

Er zijn verschillende categoriƫn waarin gewrichtspijn in onderverdeeld kan worden. Als eerste de ontstekingsartritis, een vervelende pijn die vaak veroorzaakt wordt door een infectie of ontsteking. U kunt dit herkennen doordat het gewricht gezwollen is, rood van kleur en in de nacht vaak opvlamt.

 

Veel mensen op leeftijd krijgen te maken met slijtage. Gewrichtspijn met als oorzaak slijtage valt onder osteoartritis, een vervelende pijn. Vaak merkt u dit in de ochten als u wakker wordt, maar de pijn wordt minder gedurende de dag (doordat u gaat bewegen). Ook voor deze type pijn kann een tens-apparaat een oplossing zijn om uw gewrichtspijn te bestrijden.

 

Sommige mensen hebben last van gewrichtspijn na bijvoorbeeld een ongeluk. Bij het bestrijden van gewrichtspijn via de TENS-therapie kunnen ook deze pijnen verlichten.

Gewrichtspijn verlichten

Veel mensen kiezen nog onnodig voor een pijnstiller. Via de TENS-therapie kunt u eenvoudig uw gewrichtspijn bestrijden. Zo gaat u direct thuis aan de slag (zonder medicatie) om uw pijn te verlichten. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om te beginnen met de TENS-apparaat om uw spieren en gewrichten te laten wennen aan de Transcataneous Electrial Nerve Simulation (TENS).

TIP: Bijna alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de TENS-apparaat volledig. U kunt de factuur die u ontvangt van ons na uw aankoop declareren bij uw zorgverzekeraar.