Privacyverklaring » Verlicht-Pijn.nl
241
page-template-default,page,page-id-241,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Privacyverklaring

Lees hier de Verlicht-Pijn.nl privacyverklaring. De website Verlicht-Pijn.nl is een onderneming van dhr T.C de Jonge en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contact gegevens:

https://www.verlicht-pijn.nl/

Heroldstr. 41

48163 Munster (Duitsland)

+31 (6) 12345678

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken persoonsgegevens als u uw gegevens aan ons heeft verstrekt door een product op Verlicht-Pijn.nl te bestellen.

 

Hieronder het overzicht van de persoonsgegevens die wij, afhankelijk van het doel van de nodige gegevensverstrekking, verwerken

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • IP adres

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling en order
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Om producten bij uw af te leveren
  • Wij analyseren uw geanonimiseerde gedrag op onze website om daarmee de website te verbteren

 

Bewaartermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. U behoudt ten alle tijden het recht om een verzoek in te dienen om al uw persoonsgegevens te laten verwijderen. Wij zijn wettelijk verplicht om de persoonsgegevens minimaal 5 jaar te bewaren.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden, en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, en vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Verlicht-Pijn.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken deze cookies met een puur technische functionaliteit. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u geinformeerd over deze cookies en hebben wij uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Will u meer weten over cookies? Wij verwijzen u door naar de website van veilig internetten waar u alle informatie nog eens rustig kunt lezen. Klik hier voor meer informatie.

Lees onze cookieverklaring om te zien welke derde partij cookies worden gebruikt op onze website. Hier leest u exact welke cookies voor welk doel worden gebruikt.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of naar een ander, door uw genoemde organisatie, te sturen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan door hier te klikken.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieur en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens niet voldoende worden beveiligd, of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op of mail ons via info@velicht-pijn.nl.