Rugpijn bestrijden » Hoe kan ik mijn rugpijn verlichten?
159
page-template-default,page,page-id-159,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Rugpijn verlichten

Rugpijn bestrijden via de TENS therapie

Rugpijn verlichten

Heeft u vaak last van rugpijn? U kunt met behulp van de TENS therapie uw rugpijn verlichten. Veel volwassenden hebben last van terugkerende rugpijn, maar het telkens nemen van pijnstillers is af te raden. U kunt rugpijn bestrijden zonder medicatie met behulp van het TENS apparaat, dit helpt tegen het verlichten van alle verschillende soorten pijnklanten.

Wat betekent TENS?

Maar wat is TENS nou eigenlijk? Tens staat voor Transcutane Elektrische Zenuwstimulatie, een elektrische prikkeling die helpt bij het aanmaken van endorfine. Dit is een lichaamseigen hormonale pijnstiller. Koop vandaag de TENS op onze website en bij ontvangts kunt u direct aan de slag met het bestrijden van uw rugpijn.

Het TENS-apparaat

Het TENS-apparaat is een klein apparaatje dat werk op batterijen. Aan het apparaat kunt u meerdere kabeltjes aansluiten, met aan elk kabeltje 2 elektroden. Deze elktroden plakt u op uw lichaam.

Het TENS-apparaat werkt zeer eenvoudig. U kunt werken met verschillende programma’s, in totaal 8. U kunt beginnen met een laag programma, en naar verloop van tijd weet u precies welk programma het beste effect heeft op uw rugpijn. De intensiteit van de stroomsterkte stelt u volledig zelf in met een knop op het TENS-apparaat.

Het effect

Het TENS-apparaat prikkelt uw huidzenuwen en/of spiervezels. Dit is afhankelijk van het programma dat u kiest. In beide gevallen helpt de TENS-apparaat met het bestrijden van rugpijn. Als u het apparaat bestelt krijgt u een Nederlandstalige handleiding meegelevert met uitleg over de beschikbare programma’s. Voor al uw vragen voor, tijdens of na uw aankoop kunt u altijd contact met ons opnemen.

TIP: Bijna alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de TENS-apparaat volledig. U kunt de factuur die u ontvangt van ons na uw aankoop declareren bij uw zorgverzekeraar.