TENS informatie » Pijnbestrijden op een natuurlijke manier
283
page-template-default,page,page-id-283,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Informatie

Alles over TENS training

TENS staat voor: Transcutane Electro Neuro Stimulatie. In het kort betekent dit dat er via de TENS-apparaat zwakke elektrische stroompjes door de huid heen worden gegevens die de zenuwen kunnen stimuleren om pijn te verminderen of spieren te activeren.

Het gebruik van een TENS-apparaat kan prima samen gaan met andere therapieën, bijvoorbeeld pijnmedicatie. Als u zwanger bent en gebruik wilt maken van een geboorteTENS apparaat tijdens beveilig is overleg met de verloskundige of andere specialist voldoende.

Belangrijk: De TENS kan niet de oorzaak van de pijn wegnemen, het kan wel de pijn verminderen. 

Voordelen:

U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele bijwerkingen, TENS-therapie heeft namelijk geen bijwerkingen. Het langdurig gebruik van mat de TENS-apparaat is niet schadelijk (ook niet voor uw baby bij het gebruik tijdens de bevalling)

Over TENS

TENS is een klinisch bewezen technologie voor stimulatie van zenuwen, pijnbestrijding en het activeren van spieren.

TENS voor incontinentie

Heeft u last van incontinentie? De TENS-apparaat biedt een pijnloze oplossing voor mannen die de urine niet kunnen ophouden.

Incontinentie vrouwen

Eén op de drie vrouwen hebben last van urineverlies. Dit kan op latere leeftijd opspelen en kan prima verholpen worden met TENS.

TENS voor sporters

Bent u een sporter en wilt u pijn verminderen, of uw spieren ontspannen of herstellen? De TENS-apparaat kan helpen.

Bestel uw TENS-apparaat voordelig online in onze webwinkel. Wij leveren zowel in Nederland als België zonder verzendkosten! Bestel vandaag voor 1700 uur en uw pakket wordt vandaag nog verstuurd, klanten kunnen hun TENS-apparaat verwachten binnen 2 tot 5 werkdagen.

TIP: Bijna alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de TENS-apparaat volledig. U kunt de factuur die u ontvangt van ons na uw aankoop declareren bij uw zorgverzekeraar.